Poszukujemy ambitnych osób na stanowisko ADMINISTRATORA Wspólnot Mieszkaniowych.

Jesteśmy przekonani, że sukces jest zasługą zaangażowanych pracowników. W związku z dynamicznym rozwojem oraz ambitnymi celami stawianymi przed naszą Spółką, poszukujemy osób, które podzielą naszą pasję na stanowisku administratora.

Zaprosimy Cię na rozmowę rekrutacyjną, jeśli:

• jesteś osobą komunikatywną, nastawioną na sukces,
  • angażujesz się w pracę w 100% i nie tracisz wytrwałości w dążeniu do celu,
  • posiadasz wykształcenie min. średnie,
  • potrafisz budować i utrzymywać bardzo dobre relacje z klientami.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres:

andrzejsarzala@mabk.eu

tel.: 605 440 870

Z uwagi na specyfikę procesu rekrutacji uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Prosimy dołączyć następującą klauzulę:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy przez Miejską Administrację Budynków Komunalnych spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Ostródzie ul. Kolejowa 10, w niezbędnych czynnościach procesu rekrutacyjnego, zgodnie  z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie  swobodnego  przepływu  takich  danych  oraz  uchylenia  dyrektywy  95/46/WE (ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych). Oświadczam, że zostałem/am poinformowany/na i zapoznałem/am się z Klauzulą Informacyjną dla kandydatów, która znajduje się w zakładce “praca” na stronie www.mabk.eu